Zomerdromen

Dromen van zomer
Anker

[]

We willen er een Exellente zomer van maken dit jaar en dat start met een goede voorbereiding. We zetten de perfecte toestellen voor je klaar en dromen met je mee van een zwoele, zonnige en gezonde zomer!

Vind je winkel in de buurt

Anker

[]

Bekijk alle zomerdromen
Koop lokaal
Cashbacks & acties
Alle services van je lokale vakman

Propere zomer, schone start

Summer vibes zonder zorgen? Dan is het nu ideaal om te starten met de grote kuis. Een clean start met een opgeruimde tuin, woning en auto! De reinigingstoestellen van Kärcher zijn echte aanraders als je het werk wil verlichten. Al voorbereid op de komende hittegolven? Nee? Koop dan nu een airco van Liv+. Zo vermijd je paniekaankopen of uitverkochte winkelrekken.

Anker

[]

Lenteschoonmaak met Kärcher
Liv+: airco's voor de warme dagen
Toon je kookkunsten met Boretti
Maak je klaar voor de zomer met keukentoestellen

Zomerse fitness, feestjes en filmavonden

Ook in de zomer is het fijn om gezellig naar een filmpje te kijken. Daarom kies je beter voor QLED-tv's. Zelfs bij fel licht heb je geen last van reflecties in je scherm.

Toch liever een feestje? Gebruik dan je smart-tv om op de achtergrond leuke YouTube-filmpjes en playlists te streamen. Combineer beelden van topkwaliteit met de beste audio voor een echte homecinema-ervaring.

Kies ook de beste audio voor je fitness-sessies: in-ear audio is de beste oplossing!

Anker

[]

Dans door de lente met sportoortjes
Je vakman helpt je bij het kiezen van je tv en audio
Zomerdromen over kwalitatief entertainment

Hoofd in de Cloud? Zomerdroom: een opgeruimde pc!

De grote kuis doen, dat kan ook digitaal. Je frist dan je privacygegevens op, verwijdert alle virussen of vervelende overbodige programma's én beveiligt en update je pc. Wist je dat je vakman dit kan doen voor jou? Ideaal toch! Start zorgeloos aan je zomer, ook digitaal!

Anker

[]

Surf naar de zon
Lenteschoonmaak voor je laptop
Je vakman helpt je bij het kiezen van je IT-toestel

Actieve zomerdromen? Gezonde zomer met sporthorloges!

Als je plannen hebt om meer te sporten en in de zomer gezonder te eten en drinken, dan kunnen sporthorloges en smartphones je ondersteunen. Wist je dat activity trackers je slaapritme en hartritme in de gaten kunnen houden? En dat er work-outs beschikbaar zijn op sporthorloges? Combineer ze met praktische apps op je nieuwe smartphone en je kan deze zomer je droom van een healthy lifestyle echt waarmaken!

Anker

[]

Beweeg en blijf gezond: sporthorloges
Swipe naar de zon
Je vakman helpt je bij het kiezen van je smartphone
Bekijk alle zomerdromen
Anker

[]